Aktuella Utbildningar och event

Nedan kan du se kurser samt event vi erbjuder, läs mer om varje kurs/event och anmäl dig!

Intresseanmälan Passion For People

September 18, 2024

Är du en Senior HR-ledare som vill hitta ett hållbart och framgångsrikt sätt att driva din HR verksamhet in i framtiden?

Intresseanmälan Lunch På Slottet

Välkommen till en unik möjlighet att delta i Lunch på Slottet, ett exklusivt evenemang där seniora HR-ledare samlas för att utforska framtidens arbetsplats.

Utbildningar

Tidigare utbildningar/Event

Företagsledningens roll i att skapa ett framgångsrikt företag

Psykologisk trygghet i ett team handlar om att känna trygghet att dela halvfärdiga idéer, våga berätta om misslyckande utan rädsla att bli ifrågasatt och om att värdesätta olika perspektiv. Forskning visar att psykologisk trygghet är en mycket viktig faktor för engagemang och välmående på jobbet. Psykologisk trygghet påverkar dessutom hur väl vi presterar och har stor påverkan för hur vi arbetar med innovation och utveckling. I en snabbrörlig, föränderlig värld där lärande är centralt, behöver vi bygga psykologiskt trygga organisationer med medarbetare som gör varandra bra.

Företagsledningens roll i att skapa ett framgångsrikt företag

Varmt välkommen på lunchförläsning på Bryggeriet Ångkvarn! Magnus Högvall, VD på Accountor kommer att dela med sig av sina erfarenheter av att leda ett tillväxtföretag. Han kommer berätta om ledningsgruppens roll i att hantera tillväxt och hur man förankrar en förändring i organisationen.

HR After Work

Det är dags att välkomna det nya året med en HR AW!

People Value AB

Kontakta oss

Ni hittar oss på Slottet i Uppsala

Tack så mycket för ditt meddelande, vi ska svara så fort vi kan!
Oops! Något gick snett...
White pin map icon

People Value AB

Uppsala Slott
Entré D
752 37 Uppsala